tiistai 22. lokakuuta 2013

Puisto, kanafarmi, vuoristotiet ja joenylitys

Aamu alkoi myöhästettynä, mikä oli mukavaa, koska ehdin lukea kolmen päivän sähköpostit, facebookin ja ladata nämä blogit pilveen. Lisäksi ehdi laittaa suunnilleen samoja kuvia iCloudin kuvavirtaan.
Starttasimme kymmeneltä ja ajoimme läheiseen Puistoon, siis isolla P:llä. Puisto oli hieno kaikkine kukkaistuksineen, lampineen, eläintarhoineen ja näkötorneineen. Zachin etsiessä meille golf-autoa me otimme muutaman kuvan kukista ja sitten yllätti sade. Kokeneemmat pakenivat baariin ja vähemmän kokeneet menivät puun alle. Zach saapui kuitenkin sähköbusseineen ennenkuin ehdimme edes etsiä menua.
Ajoimme eläintarhan kautta näkötornille. Sieltä olikin mukavat näköalat. Sitten lintuhäkkiin eli suureen verkolla luotuun tilaan, jossa oli erilaisia eksoottisia lintuja "vapaana". Häkin ulkopuolela puissa taiteili gibbon.
Päivän toinen kohde oli moottoripyörähuolto, jossa ketjut kiristettiin ja rasvattiin ja jotain muutakin tehtiin. Sillä aikaa tutustuimme viereiseen katettuun toriin, josta Ilkka osti housut Ville ei löytänyt itselleen t-paitaa. Minä ostin tyttärelleni Viville Angry Birds -aiheisen joululahjan.
Seuraava kohde oli Zachin kanafarmi. Siellä 15000 kanaa munii 10~12000 munaa päivittäin. Jos kana ei muni, niin se luonnollisti myydään syötäväksi.
Sitten vihdoin pääsimme asiaan. Hiekkaa, huonoa hiekkaa, soraa, isoa kiveä ja välillä pieniä asfalttipätkiä. Hienoja teitä ja hienoja maisemia. Kohokohta oli joen ylitys pienillä veneillä. Pyörät kuskattiin joen yli kolmessa erässä kahdella eri veneellä. Ainakin ensikertalaisille tämä oli varmasti jopa pelottava ohjelmanumero.
Matka jatkui ylityksen kunniaksi juotujen Myanmar-tölkkien jälkeen seuraavan vuoren yli. Tämäkään polku ei ollut liikenteen määrällä pilattu ja kunto sen mukainen. Jussi ja Zach ajoivat perällä kun Jussin pyörä meni tukkoon, eikä sitä saatu enää käyntiin. Zach hinasi ja Jussi juosten työnsi pyörää vuoren yli ja vihdoin alamäessä se sitten käynnistyi. Siitä innostuneena Jussi sitten ajoikin pyörän muutaman alamäkimutkan jälkeen kyljelleen.
Onni onnettomuudessa ja vastaan lähtenyt partio kohtasi molemmat täysissä sielun ja ruumiin voimissa. Vielä pieni pyrähdys asfalttia perille Kyaukseen ja Royal Orchid Garden -hotellin lämpimään suihkuun.
Seuraavaksi syömään.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti