tiistai 5. marraskuuta 2013

Onnellisesti Mandalaystä

Sunnuntaina ei juurikaan ollut tekemistä. Päivittelin aamupäivän Facebookia ja luin kaiken mitä muuta ovat viime aikoina julkaisseet. Yhdentoista maissa ajoin Zachin toimistolle, jossa vaimon siskon matkatoimistolla oli avajaiset. Sinne ilmestyi myös Jake englantilainen moottoripyöräilevä oluelle perso persoona vaihtamaan kokemuksia teistä ja maista.
Haettuamme tavarani hotellilta istuimme Zachin kanssa oluella. Haimme muutaman mopon pesusta ja minä lähdin vielä kävelemään hetkeksi Mandalayn sivukaduille.
Zach heitti minut lentokentälle. Täällä on puolet kattovaloista pimeänä. Metallinpaljastamisessa portti huusi kuin sireeni, mutta se ei haitannut, vaan sain jatkaa matkaa. Check-inissä oli kolme tiskiä auki, mutta minä olin ainoa asiakas. Passintarkastuksessa oli viisi tiskiä auki ja minä olin ainoa asiakas. Ainoassa Tax-free-kaupassa minä olin ainoa asiakas. Kaupan vieressä on kahvilat molemmin puolin. Toisessa oli yksi ja toisessa kaksi asiakasta. Tasapainotin tilanteen ja menin siihen, jossa oli vasta yksi.
Mielenkiintoista nähdä miten suurella jumbolla minut viedään täältä Bangkokiin...

Kiitän lukijoita ja toivon blogeihin kommentteja. Tämä blogi loppui tähän. Vastauksen esimerkiksi jumbon kokoon saa vain olemalla aktiivinen lukija!

Tutustu myös muihin kertomuksiin tästä matkasta: Matkalaisten Facebook-päivityksiin ja kuviin, iCloud-kuvavirtaan ja Ilkka Lavaksen blogiin City-lehden nettisivuilla. Lähiviikkoina valmistunee myös matkavideo ja 6.2. pidetään MadBiken elokuvailta Espoon Keilaniemessä.

Lisää kuvia löytyy tästä!2 kommenttia:

  1. Kaikki mahdolliset MP-blogit seurannassa, ei vaan osaa sen kummemmin kommentoida tällainen asfalttipyöräilijä näitä "kurapyörä"-juttuja. Vaiherikas matka näytto olleen teillä. Lassi

    VastaaPoista
  2. Kuvia matkasta löytyy osoitteessa https://www.icloud.com/photostream/fi-fi/#A2JtdOXmJuz8xb

    VastaaPoista